Εκτύπωση

After Sale Service

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Υπηρεσίες

aftersales img 004Τo καταστήμα μας βρίσκεται πάντα δίπλα σας! Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε κάποιο από τα προϊόντα μας και σας εξασφαλίζουμε ότι θα δώσουμε άμεσα και αξιόπιστα λύση σε κάθε σας πρόβλημα. Ως κατασκευαστές κουφοματων, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα βρούμε την λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα σας! Σας εξασφαλίζουμε ότι:

1) Τεχνικός θα σας επισκεφτεί στο σπίτι σας σε περίπτωση που χρειαστεί για να διαπιστώσει την βλάβη ή το πρόβλημα στα κουφωματα σας

2) Αν η βλάβη δεν οφείλεται σε κακή χρήση ή επέμβαση του πελάτη, αναλαμβάνουμε την εντός εύλογου χρόνου αντικατάστασή του εξαρτήματος.

 

Εκτύπωση

Αντικατάσταση

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Υπηρεσίες

antikatastasi

Θέλετε να αντικαταστήσετε τα παλιά, ενεργοβόρα κουφώματά σας με νέα " ενεργειακά αποδοτικά" παράθυρα? Πατήστε εδώ για να δείτε δουλεία μας.

Η ALUTEC ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ την αντικατάσταση των παλαιών σας κουφωμάτων και σας παρέχει εντελώς δωρεάν το κόστος της αποξήλωσης. Η Alutec κατασκευάζει κουφώματα αλουμινίου και pvc που προσφέρουν απόλυτη προστασία από τη ζέστη και το κρύο χάρη στο σύστημα θερμοδιακοπής και τα διπλά θερμοηχομονωτικά κρύσταλλα. Με άψογο φινίρισμα, διατίθεται μεγάλη ποικιλία σχεδίων, για διαχρονικότητα και άψογη αισθητική. Άμεση παράδοση στο έργο, εξειδικευμένα συνεργεία, εγγυημένο αποτέλεσμα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ αντικατάστασης των παλιών σας κουφωμάτων.

Εκτύπωση

Κατασκευή

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Υπηρεσίες

Πιστoποιημένη Κατασκευή κουφωμάτων, με προφίλ αλουμινίου και συνθετικου κουφωματος των κορυφαίων εταιρειών στη ελληνική και διεθνή αγορά, alumil και KOMMERLING

 AL-230b

Υψηλή κατασκευαστική γνώση και εμπειρία

  • Σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός
  • Εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό
  • Υλικά και εξαρτήματα κορυφαίας ποιότητας
  • Σχεδιαστική ποικιλία σε μοντέρνες και παραδοσιακές αισθητικές
  • Άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση
  • Εμπρόθεσμη παράδοση

Είναι οι αρχές με τις οποίες η Alutec κατασκευάζει κουφώματα αλουμινίου,και pvc που εγγυώνται εξαιρετική αντοχή σε όλες τις συνθήκες, ασφάλεια, στεγανότητα και άριστες θερμό-ηχομονωτικές ιδιότητες.

Εκτύπωση

Μελέτη

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Υπηρεσίες

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, έχουν να σας προτείνουν τεχνικές λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευαστική σας ανάγκη, δίνοντας σας τις σωστές κατευθύνσεις όσον αφορά την τελική επιλογή του ιδανικού κουφώματος, για το χώρο σας

Η αρχιτεκτονική πρόταση μας, αφορά τον τύπο και το υλικό των κουφωμάτων,

Metrology2ανοιγόμενα ή συρόμενα, • συμβατικά ή θερμοδιακοπτόμενα

• ρολά ή παντζούρια,

• αίθρια κατασκευή, υαλοπέτασμα Οι τεχνικοί της Alutec, φροντίζουν ώστε ο πελάτης να γνωρίζει εξ αρχής

• το τελικό κόστος κατασκευής,

• το χρόνο παράδοσης του έργου του

• και ασφαλώς την ποιότητα των κουφωμάτων και των κατασκευών της οικίας του.

‘Oλα αυτά είναι αποτέλεσμα πολυετούς εκπαίδευσης, συνεχούς ενημέρωσης και ελέγχου της ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιούνται. Η συνταγή της επιτυχίας μας, είναι η καλή οργάνωση και το υψηλό αίσθημα ευθύνης των ανθρώπων της Alutec για την ικανοποίηση όλων, με προϊόντα που ξεχωρίζουν για την λειτουργικότητα, την άψογη αισθητική, την αντοχή και την σχεδιαστική ποικιλία.

Εξωτερικές πόρτες Vepran

vepran1

Εξωτερικές πόρτες Vepran 2

home news2

Εσωτερικές πόρτες Vepran

home news3