Εκτύπωση

Προδιαγραφές προϊόντων

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Εταιρια

Χαρακτηριστικά συνθετικών κουφωμάτων:

1. Όλα τα υλικά μας είναι εισαγωγής. (Γερμανίας)

2. Τα προφίλ είναι του οίκου KOMMERLING (EuroFutur Elegant, Classic, MPF, VS, PSK, FALTTUR, HST, SF2.

3. Οι μηχανισμοί είναι υψηλής αντοχής των καλύτερων Γερμανικών οίκων GU, ROTO, MAKO και χαρακτηρίζονται με τον όρο: "Παρακώλυση διάρηξης".

4. Για τα παραγγελθέντα προϊόντα μας, παρέχεται 30ετής εγγύηση καλής διατήρησης -για τα λευκά αλλά και για τα έγχρωμα- των προφίλ, των υαλοπινάκων αλλά και καλής λειτουργίας των μηχανισμών.

5. Λευκή υάλωση (5-15-4) με κρύσταλλα Ευρώπης. Κατόπιν επιλογής σας έχετε την δυνατότητα επίλογής Ενεργειακών ειδικών διπλών υαλοπινάκων, μαλακής επίστρωσης "Ν81" & "Super Solar" αντανάκλασης υπεριώδους ακτινοβολίας & τα δύο με αέριο ARGON που εκτινάσει τον συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας των υαλοπινάκων από το 2,7 σε U=1,2 m2/WΚ!!!

6. Η οποιασδήποτε αλλαγή στην διατομή, στον χρωματισμό των υαλοπινάκων και στον χρωματισμό του προφίλ επιβαρύνει τον πελάτη.

7. Τα δίφυλλα κουφώματα έχουν δύο περιμετρικούς αντιδιαρηκτικούς μηχανισμούς με δύο χειρολαβές, αντικρύσματα με μανιτάρι ασφαλείας αλλά και ασφάλειες με συστήματα αυτοπροστασίας των μηχανισμών.Τα ηλεκτρικά μοτέρ είναι somfy.

8. Σε όλα τα κουφώματα παρέχονται πηχάκια κάλυψης εσωτερικού καναλιού κάσας & αρμοκάλυπτρα (μπασκιά).

9. Τα κουφώματα μας είναι οικολογικά με την περίφημη σειρά GreenLine που εισάγει οικολογικούς σταθεροποιητές με βάση το ψευδάργυρο & το ασβέστιο που διασφαλίζει την ακόμη καλύτερη ποιότητα κουφωμάτων.

10. Στην τελική αξία των κουφωμάτων συμπεριλαμβάνεται η κατασκευή, ο ΦΠΑ, η μεταφορά των κουφωμάτων στο έργο, η αποξήλωση των παλαιών σας κουφωμάτων (εάν υπάρχουν) και η τοποθέτηση των κουφωμάτων μας, σύμφωνα με όλες τις Γερμανικές προδιαγραφές για μια τέλεια και διαρκή λειτουργικότητα, ενώ ανοίγονται κρυφές οπές εκτόνωσης αερίων τροπικών κλιμάτων σε κουφώματα εκτεθημένα σε ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες.

11.Για παραδόσεις κουφωμάτων εκτός της πόλεως των Αθηνών, έξοδα μεταφοράς και διαμονής συνεργείου επιβαρύνουν τον πελάτη, ενώ τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη & κίνδυνο του αγοραστή.

12. Παροχή ισοβίου SERVICE εντός 7 ημερών για μεγάλα αστικά κέντρα, 10 ημερών για την επαρχία.

Στην προσπάθεια της διατήρησης του σκεπτικού για ανακύκλωση και οικολογία, σας ενημερώνουμε ότι όλες οι πρώτες ύλες ελέγχονται, αλουμίνιο – συνθετικό και ξύλο είναι πλήρες ανακυκλώσιμα υλικά, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας και τη φιλικότητα στο περιβάλλον. Επιλέγοντας να επενδύσετε στα κουφώματα της εταιρείας μας, πρέπει να γνωρίζεται ότι διακρίνονται από μακροζωία, δεν χρειάζονται καθόλου συντήρηση και έχουν εύκολο καθαρισμό. Εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας, σας εγγυώνται ποιοτική τοποθέτηση, σύμφωνα με τις δικές μας κατευθύνσεις.

Η υποστήριξη μετά την πώληση είναι κάτι που διακρίνει την alutec.

Βρισκόμαστε κοντά σας για την κάλυψη των αναγκών σας τη στιγμή που το χρειάζεστε. Αισθανθείτε ασφαλείς με τα κουφώματα της alutec τα οποία περιλαμβάνουν άγκιστρα αντιδιάρηξης. Υπάρχει όμως και δυνατότητα αναβάθμισης με ειδικά πακέτα, τα οποία περιλαμβάνουν περισσότερα άγκιστρα, ειδική triplex υάλωση και χερούλια που ενεργοποιούνται με κουμπί ή ακόμη και με κλειδί.

Η ALUTEC σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη σας. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να σας ενθουσιάσουμε με τα προιόντα & τις υπηρεσίες μας!

Εξωτερικές πόρτες Vepran

vepran1

Εξωτερικές πόρτες Vepran 2

home news2

Εσωτερικές πόρτες Vepran

home news3